Ако търсите дадено заглавие със субтитри на български от АнимаИнк като зрител, може да се възползвате от функциите и информацията тук, както и да следите графика.
Ако имате сайт/блог за анимация, може да ползвате дадените линкове към преведените заглавия/епизоди, като е препоръчително да посочите първоизточника, за да могат интересуващите се, да ни намерят по-лесно.
Не одобряваме ползването на преводите ни за "пълнене" на лични профили в сайтове за видео споделяне. Особено, щом с нищо не сте допринесли за даденият превод...
Може да ползвате тази Търсачка за всички заглавия с превод на български за анимета от други преводачи.
Houkago Teibou Nisshi - Дневник на Дните ни на Вълнолома

Houkago Teibou Nisshi - Дневник на Дните ни на Вълнолома

Houkago Teibou Nisshi - Дневник на Дните ни на Вълнолома poster
Определено след Безгрижен къмпинг, това е най-любимото ми аниме за аутдор активности. Тъй като историята е за Хина, домошарче, което обожава да плете и шие, но премествайки се в нов град е "окто-принудена" да се запише в рибарският клуб на училището, комичните ситуации се сипят една след друга. Принудена е от шефката на клуба,която освен силен акцент има и много добре развит нюх за "успех" в начинанията. Така клуба се заформя доста странна дружинка, другата първокурсничка е доста активна, семпая втора година се страхува от вода, но готви майсторски, президента на клуба, ако не спи замисля схема, а съветника на клуба - училищната медицинска сестра, постоянно се навърта не за съвет, а за безплатно мезе към бирата. Класически слайс, но много любим. Ще ви хареса, особено ако сте свързани с морето или риболова. Постоянно има съвети и обяснения, кое за какво е...
Субс прогрес
Започнато - 28.09.2021 Приключило - 27.10.2021
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дневник на Дните ни на Вълнолома е едно от най-успокояващите и забавни анимета, които можеш да гледаш пак и пак, като да ходиш за риба на едно и също място. Отдавна беше в плановете за превод и само нуждата от допълнителни източници за термините забавяха превода, тъй като самият аз не съм ходил от десетилетия на риболов. Макар, ловените в анимето риби да не са на 100% съвместими с тези по нашите ширини, пак е надъхващо и забавно.

Главни герои/С гласовете на

Хина
Нацуми
Юки
Оно

Разни

Времетраене 12х23 минути Излъчвано 7.04.2020 - 22.09.2020
Официален сайт https://teibotv.com/
 Houkago Teibou Nisshi
(2020) on IMDb

Може да се гледа

(виж всички линкове)

Следи за ъпдейти


Подкрепи работата ни с ko-fi.com

Добави в листа си

тук
aDB
тук
AL

MAL

Гледай Houkago Teibou Nisshi - Дневник на Дните ни на Вълнолома

Преведените епизоди са налични като
Онлайн стрим | Директен линк | Свали субтитри| Торент файл
Ако даден сървър не работи, моля, опитайте другите налични опции и разбира се, ни уведомете за да отстраним проблема.

Вградени или DDL епизоди?!

Ако не намирате даден епизод вграден на сайта, то е защото не е текущ превод. След приключване на всеки превод може да намерите torrent и DDL връзка откъдето да изтеглите целият преведен материал в удобен за вас формат.
Тук вградени ще могат да се гледат само епизодите в превод, дадени спешъли и филми, и наличните манга преводи. Може да видите как са налични преведените епизоди тук.

Новите преводи в Instagram

Ако смятате, че трябва да включа/добавя още някаква информация, свързана с превода или анимето/мангата, пишете ми