Ако търсите дадено заглавие със субтитри на български от АнимаИнк като зрител, може да се възползвате от функциите и информацията тук, както и да следите графика.
Ако имате сайт/блог за анимация, може да ползвате дадените линкове към преведените заглавия/епизоди, като е препоръчително да посочите първоизточника, за да могат интересуващите се, да ни намерят по-лесно.
Не одобряваме ползването на преводите ни за "пълнене" на лични профили в сайтове за видео споделяне. Особено, щом с нищо не сте допринесли за даденият превод...
Може да ползвате тази Търсачка за всички заглавия с превод на български за анимета от други преводачи.
Mou Ippon! - И отново "Ипон"!

Mou Ippon! - И отново "Ипон"!

На последният турнир по джудо в средното, Мичи губи и това е капката, която я решава да се откаже от любимият спорт. Фокусира се върху приема в гимназията и по-"момичешки" живот, но любовта към джудото си остава. И когато в гимназията нейна съученичка се оказва Това - момичето победило я в онзи последен мач и което сега иска да основе джудо клуб в училище, на Мичи малко й трябва да се присъедини към нея. Заедно започват да изграждат клуба и да набират нови членове. И естествено упорито да тренират за да отбелязват отново ипон.
Субс прогрес
Превод - 9.1 - 3.4.2023 г
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Въпреки че друго заглавие беше обявено за превод (по-скоро изявено желание) в началото на 2023-та, ще се започне с това. Сюжета и трейлърите определено приковаха вниманието ми. Надявам се ще се хареса :)

Главни герои/С гласовете на

Мичи Сонода
Това Хиура
Санае Такигава
Ана Нагумо
Цумуги Химено

Разни

Времетраене 13х24 минути Излъчвано 9.1-2.4.2023
Различни/Алтернативни заглавия もういっぽん!
Mou Ippon!
"Ippon" again!
И отново "Ипон"!

Mou Ippon! (2023) on IMDb

Може да се гледа

(виж всички линкове)

Следи за ъпдейти


Подкрепи работата ни с ko-fi.com

Добави в листа си

тук
aDB
тук
AL

MAL

Гледай Mou Ippon! - И отново "Ипон"!

Преведените епизоди са налични като
Онлайн стрим | Директен линк | Свали субтитри| Торент файл
Ако даден сървър не работи, моля, опитайте другите налични опции и разбира се, ни уведомете за да отстраним проблема.

Вградени или DDL епизоди?!

Ако не намирате даден епизод вграден на сайта, то е защото не е текущ превод. След приключване на всеки превод може да намерите torrent и DDL връзка откъдето да изтеглите целият преведен материал в удобен за вас формат.
Тук вградени ще могат да се гледат само епизодите в превод, дадени спешъли и филми, и наличните манга преводи. Може да видите как са налични преведените епизоди тук.

Новите преводи в Instagram

Ако смятате, че трябва да включа/добавя още някаква информация, свързана с превода или анимето/мангата, пишете ми