Ако търсите дадено заглавие със субтитри на български от АнимаИнк като зрител, може да се възползвате от функциите и информацията тук, както и да следите графика.
Ако имате сайт/блог за анимация, може да ползвате дадените линкове към преведените заглавия/епизоди, като е препоръчително да посочите първоизточника, за да могат интересуващите се, да ни намерят по-лесно.
Не одобряваме ползването на преводите ни за "пълнене" на лични профили в сайтове за видео споделяне. Особено, щом с нищо не сте допринесли за даденият превод...
Може да ползвате тази Търсачка за всички заглавия с превод на български за анимета от други преводачи.
Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi

Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi

Заедно с други трима герои, 27-годишният Мукуда Цуйоши е призован във фантастичен свят, за да спаси кралство. Скоро обаче става ясно, че той е бил въвлечен в ритуала на призоваването случайно. А и се оказва, че единственото му умение е да отваря онлайн страницата на магазин за доставка на хранителни стоки от съвременна Япония. Избягвайки съдбата да стане герой, Мукуда напуска двореца и кралството където е призован и тръгва по този нов свят. Способността му да създава вкусни ястия, със съставки непознати на този свят, скоро се отплаща и дори привлича вниманието на легендарния вълк Фенрир. Фенрир толкова харесва храната, че веднага сключва договор с Цуйоши, ставайки негов фамилиар. Следван от това причудливо митично същество, Мукуда започва работа като търговец и приключенец, пътувайки и приготвяйки апетитни ястия, които винаги успяват да удивят обитателите на този свят.
Субс прогрес
Превод - 11.1 - 29.3.2023 г.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi, Tonsuki, Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill или "Готвене край лагерният огън в друг свят с нелепото ми умение" се очертава забавна комендия. За всички харесващи топлите ястия на Надешико, но в свят подобен на Значи съм паяк :))

Главни герои/С гласовете на

Мукуда Цуйоши
Фенрир
Суй

Разни

Времетраене 12х24 минути Излъчвано 10.1.2023 - 29.3.2023
Различни/Алтернативни заглавия とんでもスキルで異世界放浪メシ
Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi
Tonsuki
Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill
Готвене край лагерният огън в друг свят с нелепото ми умение

Campfire Cooking in Another World with My Absurd Skill (2023) on IMDb

Може да се гледа

(виж всички линкове)

Следи за ъпдейти


Подкрепи работата ни с ko-fi.com

Добави в листа си

тук
aDB
тук
AL

MAL

Гледай Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi

Преведените епизоди са налични като
Онлайн стрим | Директен линк | Свали субтитри| Торент файл
Ако даден сървър не работи, моля, опитайте другите налични опции и разбира се, ни уведомете за да отстраним проблема.

Гледай в браузъра (линк 1)

Изтегли/Гледай в браузъра DDL (линк 2)

Вградени или DDL епизоди?!

Ако не намирате даден епизод вграден на сайта, то е защото не е текущ превод. След приключване на всеки превод може да намерите torrent и DDL връзка откъдето да изтеглите целият преведен материал в удобен за вас формат.
Тук вградени ще могат да се гледат само епизодите в превод, дадени спешъли и филми, и наличните манга преводи. Може да видите как са налични преведените епизоди тук.

Новите преводи в Instagram

Ако смятате, че трябва да включа/добавя още някаква информация, свързана с превода или анимето/мангата, пишете ми