Ако търсите дадено заглавие със субтитри на български от АнимаИнк като зрител, може да се възползвате от функциите и информацията тук, както и да следите графика.
Ако имате сайт/блог за анимация, може да ползвате дадените линкове към преведените заглавия/епизоди, като е препоръчително да посочите първоизточника, за да могат интересуващите се, да ни намерят по-лесно.
Не одобряваме ползването на преводите ни за "пълнене" на лични профили в сайтове за видео споделяне. Особено, щом с нищо не сте допринесли за даденият превод...
Може да ползвате тази Търсачка за всички заглавия с превод на български за анимета от други преводачи.
Slow Loop

Slow Loop

Slow Loop постер
Когато Хиори, младо момиче, чийто починал баща я е научи на радостите от риболова отива на брега сама, тя няма представа, че друго момиче ще се присъедини към нея в заниманието й - туко-що пристигналата в града Кохару. В краткото им време заедно, Кохару открива, че причината, поради която Хиори е дошла да лови риба е, че се колебае за срещата с новото си доведено семейство същата вечер. Но какво съвпадение! Кохару също е в града за среща с новото си семейство тази вечер! "Не. Не може да е съвпадение..." Проследете тези две нови "сестри" и напълно новия им живот заедно!
Субс прогрес
Започнато - 8.01.2022 Приключило - 26.03.2022
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още в средата на 2021 когато видях, че отново ще има аниме подобно на Houkago Teibou Nisshi - Дневник на Дните ни на Вълнолома, реших задължително да влезе в графика за превод. А докато чаках, хвърлих и поглед на мангата... което затвърди убеждението ми, че това трябва да бъде преведено. Не съм рибар, а мухарството съвсем е далеч дори от общата ми култура. Но ще се постарая да не ви разочаровам и отново да усетим настроението на Безгрижен къмпинг.

Главни герои/С гласовете на

Хиори
Кохару
Кои

Разни

Времетраене 12х24 минути Излъчвано 7.01.2022 - 25.03.2022
 Slow Loop
(2022) on IMDb

Може да се гледа

(виж всички линкове)

Следи за ъпдейти


Подкрепи работата ни с ko-fi.com

Добави в листа си

тук
aDB
тук
AL

MAL

Гледай Slow Loop

Преведените епизоди са налични като
Онлайн стрим | Директен линк | Свали субтитри | Торент файл
Ако даден сървър не работи, моля, опитайте другите налични опции и разбира се, ни уведомете за да отстраним проблема.

Вградени или DDL епизоди?!

Ако не намирате даден епизод вграден на сайта, то е защото не е текущ превод. След приключване на всеки превод може да намерите torrent и DDL връзка откъдето да изтеглите целият преведен материал в удобен за вас формат.
Тук вградени ще могат да се гледат само епизодите в превод, дадени спешъли и филми, и наличните манга преводи. Може да видите как са налични преведените епизоди тук.

Новите преводи в Instagram

Ако смятате, че трябва да включа/добавя още някаква информация, свързана с превода или анимето/мангата, пишете ми