-------------------------------

Здравейте, тъй като не мога за момента да реша проблема с копи/пейст сайтовете, който не се интересуват едно съдържание лично ли е и какъв труд над него е положен, завършено ли е или не, ще се наложи да спра вграждането на клипове, които са в режим на превод и тук, макар да са си мой... Засега ще могат да се следят във vbox7.com, а когато даден сезон/превод бъде завършен и тук...
Slow Loop

Slow Loop

Още в средата на 2021 когато видях, че отново ще има аниме подобно на Houkago Teibou Nisshi - Дневник на Дните ни на Вълнолома, реших задължително да влезе в графика за превод. А докато чаках, хвърлих и поглед на мангата... което затвърди убеждението ми, че това трябва да бъде преведено. Не съм рибар, а мухарството съвсем е далеч дори от общата ми култура. Но ще се постарая да не ви разочаровам и отново да усетим настроението на Безгрижен къмпинг.
Субс прогрес
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Еп. 3- 22.01.22

Епизод 4 - 29.01.22

Еп. 5

Статус

Не е излязло
Започнато
Завършено
ВАЖНО!!! До приключване на сезона/проекта, епизодите могат да се гледат само в vbox7
Когато Хиори, младо момиче, чийто починал баща я е научи на радостите от риболова отива на брега сама, тя няма представа, че друго момиче ще се присъедини към нея в заниманието й - туко-що пристигналата в града Кохару. В краткото им време заедно, Кохару открива, че причината, поради която Хиори е дошла да лови риба е, че се колебае за срещата с новото си доведено семейство същата вечер. Но какво съвпадение! Кохару също е в града за среща с новото си семейство тази вечер! "Не. Не може да е съвпадение..." Проследете тези две нови "сестри" и напълно новия им живот заедно!
Рейтинг 7.22 (#2808 на популярните анимета) MAL
IMDB  Slow Loop
(2022) on IMDb
С гласовете на: Нацуми Хиока, Рин Кусуми
Времетраене ?х24 минути
Излъчвано 7.01.2022 - --
Официален сайт https://slowlooptv.com/
Започнат превод 8.01.2022 г./

Коментари